Zateplení domu stěrkou nové generace

internii_penetrace

V dnešní době se výrazně snažíme snižovat náklady na vytápění domu. Nejpoužívanější technologie zateplení domů jsou nejen finančně náročné, ale představují i určité technologické komplikace pro starší domy a stavby. Pokud tedy hledáte řešení, jak pohodlně zateplit Váš dům, kancelář, penzion nebo i průmyslový objekt, seznamte se s revoluční technologií, kterou přinášejí stěrky AERO-THERM®  .

AERO-THERM®   je řada termoaktivních stěrek, které dokáží prokazatelně zlepšit tepelnou pohodu, zamezí vzniku plísní a celkově snižují energetickou náročnost budov.

Jak AERO-THERM®   funguje?

schema_zdiProdukty AERO-THERM®   obsahují mikrokuličky, které zajišťují výrazné snížení tepelné vodivosti. Kuličky, obsažené ve stěrce, jsou duté a částečně vakuované nebo jsou plněné speciálním plynem. Stěrka je směsí kvalitních plniv, disperzí a aditiv, které ji dávají špičkové vlastnosti, ale především obsahuje nejlepší izolant na světě - aerogel.

Celková podstata fungování stěrek AERO-THERM® je naprosto revoluční. Vnitřní stěrku nanesete v síle 0,8mm – 1,00mm na stěny, které chcete zateplit. Tím získáte jednoduché řešení prozamezení pronikání tepla dál do stěn. Únik tepla je pak již minimální. Celá aplikace stěrky je velice jednoduchá a lze tuto práci realizovat i svépomocí. Samozřejmě je nutné dodržet celý technologický postup, aby byla účinnost jak vnější, tak i vnitřní izolační stěrky AERO-THERM maximální. Podrobný návod najdete na našem eshopuwww.obnova.cz

To ale ještě není všechno! Aplikací vnitřní stěrky zamezíte v maximální možné míře tvorbě tzv.tepelných mostů, kondenzaci vzdušné vlhkosti a tvorbě tolik nepříjemných plísní.

 

Hlavní přednosti vnitřní stěrky

  • Zásadní snížení nákladu na vytápění
  • Pocitová teplota v místnosti se zvedá o 2°C až 3°C
  • Snížení nebo úplná eliminace vzniku plísní
  • Likviduje vznik tepelných mostů
  • Stěrka je vodou ředitelná a naprosto ekologická
  • Snadná aplikace na stěnu
  • Možné aplikovat také jen na problematická místa bez viditelných přechodových hran
  • Zamezí sálání chladu ze stěn

interni_sterka_srovnani

Kromě vnitřní stěrky AERO-THERM®  interier najdete v naší nabídce i venkovní stěrku AERO-THERM exterier, která se aplikuje na venkovní stěny domu a jejím nanesením dosáhnete skvělou odrazivost dopadajícího tepla. Vaše bydlení se tím stane snesitelné i v horkých letních měsících. Další nabízenou variantou je stěrka na podlahy AERO-THERM®  floor, která odstraní sálání chladu z podlahy a chůze po podlaze se stane příjemnou i bez domácí obuvi.

Životnost všech nabízených stěrek je velmi vysoká (minimálně 15 - 25 let při dodržení správného postupu při aplikaci).

Postupy měření vlastností a účinnostitermoaktivních stěrek AERO-THERM® byly odsouhlaseny zkušebnou BRE v Londýně.

Blog

Zobrazit více